Balatoni vitorlás tanfolyam – jelentkezzünk még időben!

A balatoni vitorlás tanfolyam nem „csupán” egy rendkívül praktikus képesítéssel szolgál, emellett valódi élménnyel ajándékozza meg a jelentkezőket.

Tavon, folyón és csatornákon is használható

A balatoni vitorlás tanfolyamon megszerzett jogosítvány Európa országaiban használható, ráadásul nemcsak tavon, de folyón és csatornákon is érvényes képesítésnek számít. A tanfolyam egyébként két nagy szegmensből áll: elméleti- és gyakorlati oktatásból.

Balatoni vitorlás tanfolyam – kettő az egyben

Ha komolyan foglalkoztat minket a vitorlás tanfolyamon való jelentkezés, érdemes elgondolkodni a kombinált képzésen is. Persze módunkban áll kizárólag a vitorlás vagy motoros tanfolyamra jelentkezni, ám e kettő kombinációjaként mindkét típusú hajó magabiztos navigálását sajátíthatjuk el. Ez a későbbiekben remek szolgálatot tehet a számunkra, amikor belekóstoltunk a vitorlázás csodás világába, és úgy döntenénk, az elektromos/motoros/jet-ski hajóvezetői képesítés megszerzése is relevánssá válik. Ha a kombinált képzésen veszünk részt, egyszerre, egyazon időben sajátíthatjuk el a tudnivalókat, ezzel spórolva meg tetemes mennyiségű energiát és időt.

Hetényi Hajós iskola, avagy minőség kompromisszumok nélkül

A kifogástalan szakmai renoméval rendelkező Hetényi Hajós iskola prémiumszínvonalú képzései országszerte nagy népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül. A képzések minden részletre kiterjedő ismerettel ajándékozzák meg a résztvevőket, hála a komoly szakmai tudással és gyakorlattal rendelkező oktatóknak. A profi szakemberektől nemcsak a vitorlás navigálásához szükséges alapvető tudást sajátíthatjuk el, de azokat a finom trükköket, felbecsülhetetlen gyakorlati értékű praktikákat is, amelyek a váratlan helyzetekben tesznek majd jó szolgálatot a számunkra.

Jelentkezünk még most a Hetényi Hajós iskola tanfolyamaira!

Miért érdemes már most jelentkezni a képzésre? Nos, a vitorlázás egy életre szóló szerelem, amely sajnos nem űzhető egész évben. Annak érdekében, hogy a szezonból egy percet se hagyjunk ki, érdemes már időben felvértezni magunkat az elméleti és gyakorlati tudással, illetve megszerezni a tanfolyam sikeres elvégzése esetén elnyerhető jogosítványt.

ElőzőHúsvét, akkor tojásos ételek! Itt vannak a legjobb húsvéti receptek!
KövetkezőSonka főzése – a tökéletes húsvéti sonka titka
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza