A 39 éves hongkongi turista Thaiföldön hirtelen ötlettől vezérelve döntött úgy, hogy kipróbálja az extrém szórakozást.

Nagyjából tízemeletes magasságból ugrott le a férfi Pattayában januárban: a szerencséje az volt, hogy víz fölött tette mindezt

írja a CNN.

A kötél egy pillanattal azelőtt szakadt el, hogy a férfi elérte volna a zuhanás legmélyebb pontját. A férfi ezt követően vízbe csapódott.

„A bal oldalamra érkeztem, itt sérültem meg jobban. Olyan volt, mintha valaki alaposan megvert volna” – idézte fel a balesetet a zúzódásokkal borított testű turista, aki azt kérte, csak Mike néven említsék.

A legfrissebb hírek itt!

Mike barátaival együtt látogatott el a Changthai Thappraya Szafari és Kalandparkba, ahol eredetileg csak a lövészetet akarta kipróbálni, de a barátai rávették az ugrásra is.

„Olyan magasról kellett ugrani, hogy becsuktam a szemem, úgy terveztem, majd akkor nyitom ki, amikor visszalendülök. Akkor jöttem rá, hogy elszakadhatott a kötél, amikor a szemem kinyitva vizet láttam” – emlékezett. Lábát összekötötte a kötél maradéka, de így is sikerült szárazra úsznia, de megjegyezte: ha valaki úgy ugrott volna, hogy nem tud úszni, nagy bajba került volna.

A férfi szerint az ugrás árát visszakapta és orvosi költségeit is megtérítette a park.

Nithit Intim, a park alapítója megerősítette a baleset megtörténtének tényét, hozzátéve: először látott olyat, hogy az ugrásnál a kötél elszakadjon.

Elárulta azt is, azonnal megkérdezték a férfit, amikor partra került, hogy jól van-e, és mivel fájdalmakra panaszkodott, röntgenre vitték. Intim megmutatta a CNN-nek azt a papírt is, melyet ugrás előtt a férfi aláírt – ebben szerepel, hogy ha baleset történik, minden számlát áll a park, de nem fizetnek kártérítést.

Nyitókép: Pexels

ElőzőVezetékrobbanás – Dániának orosz segítséget kell kérnie
KövetkezőLégierejük egyesítését tervezik az észak-európai államok
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza