23.6 C
Budapest
2024. április. 30. kedd
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóDrámai fordulat: mégsem az eltűnt villanyszerelő maradványait találták meg – videó

Drámai fordulat: mégsem az eltűnt villanyszerelő maradványait találták meg – videó

Nem az öt éve eltűnt magyar villanyszerelő maradványait találták meg az ausztriai Burgenlandban

– árulta el a férfi családjának ügyvédje.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy burgenlandi kavicsbánya közelében emberi csontokat és egy emberi koponyát találtak önkéntesek, akik tavasz elején az árokpartokat takarítják társadalmi munkában.

A 2017-ben nyomtalanul eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán családjának jogi képviselője ezt követően úgy nyilatkozott, jó eséllyel a családapa maradványait találták meg a határ túloldalán.

További baleseti hírek, bűnügyi hírek, erőszakos bűnesetek, képek, videók, részletek..

„Igen sok adat arra mutat, hogy az eltűnt villanyszerelő csontjai kerülhettek elő. Tényadat, hogy a megölésével vádolt férfi Mácsik Zoltán eltűnése után járt Ausztriában, és láss csodát, pont azon a jánossomorjai határátkelőn ment át, ami a kőbányához nagyon közel található. Feltételezésem szerint a gyilkos az ikrényi telkén lelőtte Zoltánt, aztán a holttestet autóba tette, majd Ausztriába hajtott vele. Talán azt hitte – teszem hozzá: nem is rosszul –, hogy egy elhagyott kőbánya közelében soha nem találják meg áldozatát. Ez az elképzelés hat évig be is jött, mígnem idén pont ott kezdték az önkéntesek a takarítást. Felvettük a kapcsolatot az osztrák rendőrség képviselőivel, akik vizsgálják, valóban az egyik eltűnt villanyszerelő maradványai kerülhettek-e elő. Orlik Vilmos szerepel az osztrák rendőrség DNS-adatbázisában, Mácsik Zoltán genetikai azonosítóját pedig bekérik a magyar hatóságoktól” – mondta lapunknak dr. Lichy József

Mint ismeretes, 2017. március 31-én Mácsik Zoltán úgy búcsúzo.tt el imádott feleségétől és lányától, hogy egy benzinkútnál találkozik korábbi munkatársával, É. Imrével, aki megadja neki tetemes tartozását. Zoltán erről az útjáról soha nem tért haza, a holtteste pedig a mai napig nem került elő.

Az RTL Híradó most arról számolt be, hogy a férfi családja délelőtt még reménykedett benne, hogy az évekkel ezelőtt eltűnt férfi holttestét találták meg, de csalódniuk kellett. Mácsik Zoltán családjának ügyvédje ugyanis arról tájékoztatta a híradót, hogy a maradványok egy római kori katonától származnak.

Az ügyvéd hozzátette: már felvették a kapcsolatot az osztrák hatóságokkal, a férfi családja pedig ennek ellenére sem adja fel a reményt.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work