21.2 C
Budapest
2024. április. 30. kedd
HomeÉletmódÉletmód hírekKiakadtak az ellenzék egyes vezetői, hogy mit eszik Orbán Viktor Miniszterelnökünk..., talán...

Kiakadtak az ellenzék egyes vezetői, hogy mit eszik Orbán Viktor Miniszterelnökünk…, talán orvoshoz kellene fordulniuk – videó

„Őrület: Orbán Olaszországban olaszosat eszik!”

Ceglédi: Nem kéne, hogy ügy legyen Orbán ebédje

Orbán Viktor ebédje, valamint a hazai sajtó egy részének felháborodása a nyilvánosságot látott fotó miatt az ATV ÖT című műsorában is előkerült témaként.

Cegléd Zoltán politikai elemző például a téma kapcsán felidézte:

legutóbb is ment a hiszti-miszti, mikor Orbán Bécsben volt”, és ott „volt képe 28 euróért Tafelspitzet enni”. Ez nem kéne, hogy ügy legyen szerintem”

– fogalmazott.

Az elemző véleménye a témában az alábbi videó 3. percétől kezdődően hallgatható vissza.

Vona Gábor szerint sem felháborító, hogy olaszosat evett Olaszországban a kormányfő

„Fordítva mit éreznénk?

Ha itt járna az olasz miniszterelnök és bemenne valamelyik híres, magyar étterembe? Fölháborító lenne?”

– vetette fel a műsorban Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója. „Szerintem nem lenne fölháborító” – húzta alá.

Ha mondjuk azok, akik az ellenzéki oldalon most úgy érzik, hogy ez itt egy kiütési pont lehet, vagy legalábbis egy kellemetlen pont, érdemes feltenniük azt a kérdést is maguknak, hogy ha mondjuk valamelyik baloldali, vagy ellenzéki politikus lenne most a miniszterelnök, és ő járt volna ott, akkor is ugyanezt gondolnák-e, mint amit Orbán Viktorral kapcsolatban gondolnak. Tehát, hogy

itt valójában az olasz étteremmel van a baj, meg a homárral, vagy Orbán Viktorral, aki bármit csinál, az nem lehet jó az ő számukra?”

– tette fel a kérdést a Jobbik korábbi elnöke.

Vona Gábor Hont András felvetésére – miszerint korábban Botka László is kapott hasonló kritikát – leszögezte „ez az egész megint egy törzsi háború”, ami „nem a homárról szól”.

Vona Gábor véleményét az alábbi videó 6. percétől kezdődően hallgathatja vissza.

Nyitókép: Instagram

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work