A 41 éves nő késsel és baltával támadt rá a szakítófélben lévő élettársára.

A vádirat szerint a nő és a férfi még 2017-ben ismerkedett meg egymással, röviddel ezután össze is költöztek. A nő kezdetektől fogva féltékeny volt a férfi családi és baráti kapcsolataira, ezért gyakran vitáztak. Előfordult olyan is, hogy feltörte élettársa közösségi fiókját, és átolvasta a férfi magánbeszélgetéseit – írja a Fővárosi Főügyészség sajtóközleményében.

A pár kapcsolata ezután még inkább megromlott, ezért a férfi szakítani akart, a nő azonban különböző kitalált ürügyekre, nem létező betegségre, terhességre hivatkozva, öngyilkossággal fenyegetőzve maradásra bírta.

A veszekedések során a nő egyre erőszakosabbá vált.

Egy ilyen alkalommal, 2021 januárjában egy baseball ütővel támadt a férfira, megütötte a hátát, és a lábába is beleharapott. A férfi a bántalmazás miatt nem tett feljelentést, de elhatározta: végleg megszakítja a kapcsolatát a nővel, és elköltözik a közösen bérelt II. kerületi lakásból. Az újabb vita elkerülése érdekében úgy döntött, erről nem szól előre az élettársának, és akkorra időzíti a költözést, amikor a nő nincs otthon.

Ennek megfelelően a férfi 2021. január 30-án elköltözött a nőtől, aki erről csak akkor szerzett tudomást, amikor hazaért a munkából. Volt párját többször hívta telefonon, számon kérte őt a költözés miatt, egyúttal személyes találkozót kért tőle, amibe végül a férfi beleegyezett. A II. kerületi lakásba ment, ahol a nő már várt rá.

A találkozón pontosan nem ismert előzmények után a nő rátámadt a férfira, majd egy késsel, egy baltával, rendkívüli brutalitással, kitartóan bántalmazta őt.

A férfi a kíméletlen bántalmazás miatt elszenvedett sérülések miatt a helyszínen életét vesztette.

Életét az azonnali orvosi segítség sem menthette volna meg.

A Fővárosi Főügyészség a nőt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével, valamint információs rendszer megsértésének vétségével vádolja. Indítványozták a fegyházbüntetés kiszabását a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének kizárásával.

Nyitókép: Facebook/Fővárosi Főügyészség.

ElőzőMa este egy kis bűvészet – Valóság vagy varázslat – videó
KövetkezőÚjabb európai ország tart orosz támadástól
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza