Ez történt hazánkban az elmúlt 72 órában..

Évet értékeltek az áldozatsegítők

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a „Fókuszban az áldozat” elnevezésű programjával kapcsolatban szervezett évértékelőt, amelyen az áldozatsegítés szakterületen együttműködő szervezetek, segélyszervezetek is részt vettek.

Közösen a békés ünnepekért

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűn- és baleset-megelőzési munkatársai a napokban számos helyen jártak, ahol az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről és a balesetmentes közlekedésről beszélgettek az emberekkel.

Az adventi vásárokban is jelen vagyunk

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai az adventi időszakban karácsonyi vásárokon és bevásárló központokban is várják az érdeklődőket.

A tudatos IT felhasználók érdekében

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei a Szolnok Város Közbiztonságáért Közalapítvánnyal karöltve szerveztek prevenciós előadást, melyet 400 középiskolás hallgatott meg.

Kiskunfélegyházi „Krimit tud”

Hatalmas sikerrel zárult a középiskolásoknak szervezett bűnmegelőzési vetélkedő Kiskunfélegyházán.

A láthatóság érdekében

A Szolnoki Rendőrkapitányság balesetmegelőzési szakemberei elkötelezettek a közlekedésbiztonság javítása mellett, mindent megtesznek, hogy minél kevesebb személyi sérüléses baleset történjen útjainkon.

Decemberi téli gumi kommandó

Az év utolsó hónapjában, a megye nagyvárosaiban a rendőrök ismét több száz autót néznek meg, annak érdekében, hogy meg tudják milyen arányban használnak a gépkocsi tulajdonosok a téli gumiabroncsot.

ElőzőLátványos és akciódús lesz a Petőfi-film – videó
KövetkezőItt a bejelentés: súlyos döntést hozott Amerika Ukrajnáról
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza