Teljes egészében még ki sem jött Cristiano Ronaldo 90 perces, Piers Morgannek adott interjúja, de már napok óta ettől zeng a sportsajtó az egész világon.

Az ominózus beszélgetésből most újabb részlet szivárgott ki a szerdai megjelenés előtt, miközben azt is megörökítették, hogy fogadta CR-t klub- és válogatottbeli csapattársa, Bruno Fernandes a portugálok edzőtáborában, a katari vb előtt.

CR,MU,balhé
Cristiano Ronaldo szerint az MU tulajdonosait nem érdekli a klub (Fotó: Getty Images)


„Glazeréket (
a Manchester United tulajdonosai – a szerk.) nem érdekli a klub. Számukra ez nem több egy marketingklubnál. Véleményem szerint a sport egyáltalán nem érdekli őket” – mondta Ronaldo az ESPN szerint Piers Morgan TalkTv című műsorában.

Twitter videó

Az esetről azonban a Benfica portugál válogatott középpályása, Joao Mario nyilatkozott a portugál Recordnak.

„Ott voltam abban a pillanatban. Ők csak viccelődtek egymással, mert Bruno utolsók között érkezett és Cristiano megkérdezte tőle: »csónakkal jöttél?«”

– fogalmazott Joao Mário.

Ten Hag azt akarja, hogy Ronaldo már ne játsszon az MU-ban

A vasárnapi másfél órás interjú az alapja annak, amit Ten Hag kinyilatkjozott.
A Piers Morgannek adott interjút a TalkTV-ben Cristiano Ronaldo, az angol Manchester United ötszörös aranylabdás portugál sztárja, aki többek között azt mondta, a klub elárulta őt, illetve azt is, hogy nem tiszteli Erik ten Hag menedzsert, mert ő sem tiszteli a portugált.
Az ESPN úgy tudja, a klubvezetőséggel hétfőn tárgyaló holland szakember azt mondta, nem szeretné, ha Ronaldo újra az MU-ban játszana.
CR,MU,balhé
A hírek szerint Erik ten Hag azt szeretné, ha Ronaldo már nem lépne pályára az MU-ban (Fotó: Getty Images)

 

A hírek szerint a Manchester Unitednél csak akkor tudták meg, hogy Ronaldo interjút ad Piers Morgannek, amikor a csapat hazafelé tartott Londonból a Fulham elleni győztes meccs után.

Ronaldo meghökkentő nyilatkozata után a csapat menedzsere, Erik ten Hag hétfőn találkozott a klub vezetőségével, Joel Glazer, társelnökkel, Richard Arnold vezérigazgatóval és a futball-igazgató John Murtough-fal, hogy megvitassák, milyen következményekkel kell szembenéznie a portugál sztárnak.

Az ESPN szerint a holland szakember az egyeztetésen azt mondta, nem szeretné, ha Ronaldo újra a klubban játszana.

A portál úgy tudja, Ten Hag szerint Ronaldo túl messzire ment a klubot érintő kritikáival, illetve azzal is, hogy azt mondta: nem tiszteli a főnökét. A Manchester United most jogi tanácsokat kér a helyzet legjobb kezelése érdekében.

Az ESPN forrásai szerint Ten Hag továbbra is úgy véli, hogy Ronaldo segíthet a csapatnak az idény második felében, amikor négy sorozatban is menetelnének, ugyanakkor a menedzser nem hajlandó feláldozni a csapategységet azért, hogy befogadja a portugált, ezért készen áll Ronaldo távozására is.

A legfrissebb hírek itt!

„A Manchester United tisztában van a sajtóvisszhanggal, amelyet a Cristiano Ronaldo által adott interjú generált. A klub a tények tisztázását követően átgondolja a következő lépéseket. A célunk továbbra is az idény második felére való felkészülés, megőrizve a hitet, az egységet, amely kiépült a játékosok, a menedzser, a stáb, és a szurkolók között”

– reagált az esetre hivatalos honlapján a Manchester United.

Cristiano Ronaldónak az idény végéig szól a szerződése, s heti félmillió fontot kap a klubtól, de az ESPN szerint szinte lehetetlen, hogy a katari világbajnokság után az Old Traffordra térne vissza a 37 éves támadó.

Mint ismert, a portugál sztár személyes okokra hivatkozva nem vett részt csapata nyári edzőtáborában, majd az MU Angliába való visszatérése után már csatlakozott a társaihoz, de a Rayo Vallecano elleni felkészülési mérkőzés félidejében lecserélt Ronaldo még a mérkőzés lefújása előtt elhagyta a stadiont.

Az esetet akkor elfogadhatatlannak titulálta Ten Hag, de Ronaldo a Tottenham elleni bajnokin is megtagadta (csereként) a pályára lépést és ismét idő előtt az öltözőbe vonult.

Ezért a holland szakember nem nevezte őt a Chelsea elleni találkozóra.

A hírek szerint a Fulham elleni mérkőzésre Ronaldo azután jelentett beteget, hogy kiderült, nem került be a kezdőcsapatba.

Hirmagazin.eu

ElőzőNagyon tetszett a futam is és az autó is – képek
KövetkezőEz a mobilapplikáció adatokat lop áldozatai banki alkalmazásaiból, azonnal törölje a telefonjáról!
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza