Harry herceg és Meghan a királyi család többi tagjával ellentétben nem kívánt nyilvánosan boldog születésnapot Károly királynak, aki tegnap ünnepelte 74. születésnapját.

A királyi család honlapján egy fotót tettek közzé az uralkodóról, amint királyként ünnepli első születésnapját, két hónappal édesanyja, a néhai királynő halála után.

„Őfelsége, a király hivatalosan is a Windsor Great Park Park királyi parkőre lett, hetven évvel azután, hogy apját, Edinburgh hercegét kinevezték a posztra. A Great Park Rangere felügyeletet és útmutatást kínál a helyettes őrmesternek és csapatának az ország egyik legrégebbi birtokának mindennapi gondozásában” – jelentették be akkor többek között a szülinapi bejegyzésben.

Erről Te sem maradhatsz le!

Az uralkodó születésnapjáról idősebb fia, Vilmos herceg és felesége Katalin hercegné is megemlékezett a Twitteren:

„Nagyon boldog születésnapot kívánunk Őfelségének, a királynak!” – írta Walesi herceg és felesége a III. Károlyról készült fotó mellé.

Eközben azonban Sussex hercege és hercegnéje, azaz Harry és Meghan úgy döntött, hogy nem osztanak meg nyilvános üzenetet közösségi oldalukon a király születésnapja alkalmából, amivel ismét csak kiverték a biztosítékot. Azt ugyan nem tudni, hogy négyszemközt felköszöntötték-e az uralkodót, de mindenesetre megint csak ők voltak az egyetlenek, akik közösségi oldalukon nem emlékeztek meg a szülinapjáról – szúrta ki a Mirror.

béikk, mirror

Hirmagazin.eu