A Barbár október 26-tól elérhető a streamingszolgáltató kínálatában

Budapest, 2022. október 25. – Nem kell Halloweenig várni azoknak, akik egy kis borzongásra vágynak: A Disney+ kínálatában már október 26-tól elérhető a régóta várt, Georgina Campbell és Bill Skarsgård főszereplésével érkező Barbár (Barbarian); valamint a Matriarch című brit horrorfilm már fent van a Disney+-on. Mindemellett a horrorrajongók olyan klasszikusok közül csemegézhetnek, mint az American Horror Stories, az 1976-os The Omen, a Jelek, vagy éppen A nyolcadik utas: a Halál.

Az október 26-án érkező Barbárban a fiatal Tess (Georgina Campbell) állásinterjúra utazik Detroitba. Azonban a szállására késő este megérkezve kiderül, egy furcsa idegen (Bill Skarsgård) már beköltözött a házába. Bár tudja, hogy nem jó ötlet, mégis ott marad éjszakára. Hamarosan zajokat hall a ház más részeiből és rájön, nemcsak a váratlan vendégtől van oka félni. A 20th Century Studios és a New Regency gondozásában megjelenő Barbárban, melynek írója és rendezője Zach Cregger, feltűnik még Justin Long is.

A legfrissebb hírek itt!

Már elérhető a Matriarch című brit horror is a Disney+-on: egy majdnem halálos túladagolást követő mélyponthoz érve Laura Birch (Jemima Rooper) úgy dönt, elfogadja rég nem látott édesanyja (Kate Dickie) meghívását gyermekkori otthonába, azt remélve, hogy a kis eldugott angol faluban eltöltött idő segít megküzdeni a belső démonaival – ám még nem is sejti, hogy egy igazival kerül szembe. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói mind egy sötét titkot őriznek, olyat, amely nemcsak az édesanyjára, hanem saját életére is hatással van.

A Disney+ kínálatában már most is számtalan horrorfilm érhető el. Legyen szó akár régi klasszikusokról (A légy, The Omen, A nyolcadik utas: a Halál), valódi nagy kasszasikerekről (Hatodik érzék, Jelek, X-akták), vagy az utóbbi évek közönségkedvenceiről (American Horror Stories, Éjjeli Vérfarkas, Éjszaka a házban), attól függően, hogy ki mennyire szeretne rettegni, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tartalmat.

Kiemelt tartalmak:

Facebook: @DisneyPlusHU

Nyitókép: port

Hirmagazin.eu

ElőzőHalállistát készített egy 25 éves tanár: több diák neve is szerepelt rajta
KövetkezőKáosz egy skót városban: egy hibás bankautomata ingyen osztogatta a pénzt
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza