21.1 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeSzabadidőBulvárVasvári Vivien a kiskutyáját keresi: Zorrónak percek alatt veszett nyoma – fotó

Vasvári Vivien a kiskutyáját keresi: Zorrónak percek alatt veszett nyoma – fotó

Vasvári Vivien kutyája percek alatt tűnt el az otthonukból, a modell Facebook-oldalán kért segítséget a rajongóitól.

Vasvári Vivien csalásra hívta fel követői figyelmét / Fotó: Ringier

Vasvári Vivien egyik kutyája a házuktól tűnt el /Fotó: Ringier-archívum

Vasvári Vivien vasárnap este osztotta meg közösségi-oldalán, hogy egyik kutyusának nyoma veszett. A fekete szőrmók Budapest XII. kerületében tűnt el Vivi házánál.

– Eltűnt a 12. Kerületben a Zorró kutyusunk. 2-3 perc alatt nyoma veszett a házunknál. Nem tudjuk mi történt! Aki esetleg látná, vagy tudna valamit róla, kérem írjon! A gyerekek is nagyon várják haza! – olvasható az egykori luxusfeleség bejegyzésében.

Kövess minket hogy értesülj minden háborúval kapcsolatos és csak kizárólag fontos eseményről! Hirmagazin.eu

 Ilyen szép kutyust egy másodpercre sem szabad magára hagyni!! Bízom benne, hogy meglesz! – olvasható a kommenteknél.

– Járjátok körbe a környéket és füleljetek. Ahol ugatnak a kutyák, arra lesz valahol – adta a tippet egy másik hozzászóló.

– Jajj istenem. Remélem, hogy minden rendben lesz – drukkolt egy másik rajongó.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem