Íme a válaszok, amit a gyakorikérdések lapján találtunk..

– Nem. Egyik sem.
– Én úgy tudom Falusi együtt volt Kulkával fiatalon

– Nem azok.

– Miért is lennének azok?

– Nem számítanak leszbikus ikonnak. Az egyikük 100% nem leszbikus, a másik tagnak meg a magánügye az-e vagy sem.
– A Kulka meg meleg.
– Hát, az egyik tagot a volt barátnőm látta párszor Bp-en leszbikus buliban. Ha hazudok, akkor utána hazudok, de az ő elmondása alapján az egyikük leszbikus.
– Lang Györgyi biztosan az, Falusi Mariann nem.
– Egymáshoz sem férnének!
– Lang Györgyi (aki szklerózisos) nyíltan vállalta homoszexualitását. Igen, régebben férjnél volt. Falusi Mariann nem homoszexuális, minden riportját meghallgatom, és nemrég azt mondta, ő még várja a nagy ő-t. Férjhez szeretne menni.
– Nem Mariannak, Györgyinek volt a férje.
– Úgy tudom nem leszbik. De ha mégis azok akkor sem leszbikus ikonok.

– Lang Györgyi azt mondta egy interjújában, hogy a „szexualitását szabadon kezeli”. Nekem ebből az jön le, hogy legalább biszex. Mariannról azt hallottam, hogy neki csak pasijai voltak.

– Az hogy leszbikus ikonok lennének.. Szerintem ebben azért van valami. Még ha nem is azért, mert mindketten leszbik, de elég formabontóan néztek ki akkoriban a hagyományos nemi szerepek tekintetében. Szóval nekem elképzelhető, hogy sok meleg szerette őket. De nem éltem akkoriban és annyira nem ástam bele a témába eddig.

– A Visionön dolgoztam, Ománban voltunk, és velünk utaztak. Nagyon jó fejek voltak mindenkivel, és beszélgettem is velük.

– Szerettem a zenéiket is.

– Két udvarias, humoros és okos nő.

– Minden tiszteletem az övék.

Ha hasonló kérdésekre adott válaszokat szeretnél olvasni, katt ide: gyakorikérdésesk.hu

ElőzőNapok óta hóakadályok Ausztriában, most már biztos hogy az idei tél nagyon kemény lesz! – videó
KövetkezőBeismert apaság: Gyermeke miatt hamarabb szabadulhat Aurelio
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza