A sikeres üzletember és kedvese a Borssal osztotta meg először a hatalmas örömhírt.

Azt, hogy Bea Fecsóval első közös gyermeküket hordja a szíve alatt, már hónapokkal ezelőtt megtudták, mégis egészen mostanáig titkolták a nyilvánosság előtt.

Ahogyan azt korábban lapunk megírta, az üzletember kedvese komoly traumán esett át, amikor először lett várandós Fecsótól, mivel sajnos nem maradt meg a pici. A hatalmas veszteség annyira megtépázta Bea lelkét, hogy kijelentette, jó ideig biztosan nem próbálkoznak.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az élet persze ennél sokkal bonyolultabb, gyakran egy laza tollvonással áthúzza a terveket és a legváratlanabb pillanatokban kreál óriási fordulatokat. A szerelmesek hamarosan a karjaikban tarthatják közös gyermeküket, akinek az érkezése őket is meglepetésként érte.

Babát várok!

– kezdte Bea boldogan a Borsnak.

Nem volt tervezett, de nagyon örülünk neki és egy percig sem gondolkodtunk azon, hogy megtartsuk-e. Annak ellenére sem, hogy a korábbi vetélés miatt rögtön veszélyeztetett terhes lettem

– mondta, s egy kicsit vidámabb történettel folytatta. Elmondta, milyen nem mindennapi körülmények között derült ki a várandóssága, elárulta a születendő pici nemét valamint a szerdán megjelenő Bors hasábjain arról is beszélt, hogyan fogja világra hozni a babát.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A babaváró buliról egy szívhez szóló dal és egy gyönyörű videoklip is született.

Videó

bors

Hirmagazin.eu

 

ElőzőAz ukrán hírszerzés szerint pánikolnak az oroszok: elkezdték kiüríteni a Krímet
KövetkezőA katonai sikereken felbuzdulva további fegyvereket kér a Nyugattól Ukrajna
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza