24.5 C
Budapest
2024. április. 30. kedd
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóDráma a XV. kerületben: Kidobta egy asszony a kutyáját a kilencedikről, majd...

Dráma a XV. kerületben: Kidobta egy asszony a kutyáját a kilencedikről, majd maga is utána akart ugrani

Megrázó események zajlottak le Budapesten, egy XV. kerületi házban. Egy asszony először a kutyáját dobta ki az emeletről, majd információink szerint ő maga is ugrani készült.

Döbbenetes eseménysor zajlott le Budapest XV. kerületében, ahol egy asszony kidobta a kilencedikről a kutyáját, ezt követően pedig ő maga is ki akart ugrani. Úgy tudjuk, egy ugyancsak a házban lakó nő, egy rendőrnő volt az, akinek sikerült lebeszélnie az öngyilkosságról.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Budapest, XV. kerület, kidobott kutya, öngyilkossági kísérlet, 2022. augusztus 30., Fotó: Szabolcs László, Ripost
Drámai események zajlottak a XV. kerületi panelházban  Fotó: Szabolcs László

Fia vette magához

Információink szerint az asszony a betegsége miatt költözött oda korábba a fiához. Azt nem tudni, a kis híján végzetes napon miért döntött úgy, hogy végez a háziállattal, majd a saját életének is véget vet. A szomszédok elmondása szerint nagyon szerette az ebet, gyakran látták sétáltatni, ezért is sokkolták őket a történtek.

 

A Bors elérte az asszony fiát, ám ő nem kívánt nyilatkozni.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

bors

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work