forrás: hirado.hu

A Kos sikeres hétre számíthat, a Bika sehogy sem találja a helyét, a Rák makacsul ragaszkodik az elképzeléséihez, amivel csak tovább növeli az otthoni feszültséget.

Kos (március 21.-április 20.)
Nagyon sikeres hétre számíthat, nincs olyan akadály, amit ne venne könnyedén. Kiegyensúlyozottsága kisugárzik a szerelmi és magánéletére is. Használja ki ezt a jó időszakot!

Bika (április 21.-május 20.)
Nem találja helyét, de nyugtalanságának nem érti okát. Nagy önuralomra van szüksége, hogy ne vesszen össze mindenkivel, aki csak az útjába akad. Valami oka csak van…

Ikrek (május 21.-június 21.)
Vegyes hatások érik, emiatt időnként úgy érzi magát, mintha egy hullámvasúton ülne. A körülményekhez képest remekül boldogul, ezt a lelkesedésének köszönheti.

Rák (június 22.-július 22.)
Makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez, amivel csak még tovább fokozza az otthonában a feszültséget. Szeretné, de nem tudja megoldani addig, amíg a saját hibáját nem képes belátni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Munkahelyi sikereit ne rontsa el azzal, hogy minden hatalmat a keze közé akar ragadni. Szívesen követik, mert képes vezetni és másokat inspirálni, de ne essen végletekbe.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Kirobbanó formában van, és bőséges energiáit nem csak a munkájában, de a sportban is kamatoztathatja. De a szerelmi életéről se feledkezzen el, mert igen szenvedélyes órák várják.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Két végén égeti a gyertyát, aminek egészsége látja kárát. Erős torokfájás és láz veheti le a lábáról, amit ki kell feküdnie, máskülönben akár még komoly szövődmények is felléphetnek.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egy kis pihenő után újabb komoly feladat várja, amit ugyan nagy élvezettel és lendülettel végez, de nagyon sok energiáját felemészti. Ne hajtsa túl magát, mert anélkül is célhoz ér.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Magánéletében kisebb feszültséggel kell számolnia. A probléma abból adódik, hogy a kelleténél erélyesebben nyilvánítja ki véleményét. Konoksága csak ront a helyzetén.

Bak (december 22.-január 20.)
Komoly lépésen töri a fejét, mert úgy érzi, hogy eljött végre az ideje. Először kissé elbizonytalanodik és kételkedik a döntése helyességében, majd nagy lendülettel nekilát a kivitelezésnek.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Magánéleti gondjai hamar megszűnnek, ha képes engedni. Nem akkora a baj, mint amekkorának az elején még látszik. Legyen simulékonyabb, akkor visszatérnek a szép és boldog napok.

Halak február (február 20.-március 20.)
Győzelemre tör, de nem jár sikerrel, sőt még a veszteséget is le kell nyelnie. Nem jól méri fel az esélyeit, emiatt sok időbe fog telni, amíg az élete visszatér a régi kerékvágásba.