Orbán Viktor és Jakab Péter még múlt héten vitatkoztak össze, miután a Jobbik korábbi elnöke a nyugdíjjal kapcsolatban kezdte kérdezgetni a miniszterelnököt. A kormányfő a faggatózást követően ugyan csendre intette az ellenzéki politikust, ám Jakab nem volt hajlandó megadni magát.

Előbb döbröginek nevezte Orbán Viktort, majd kijelentette, hogy a férfiak fele egyáltalán nem tapasztalhatja majd meg a Fidesz által ígért nyugdíjpénzeket, mire ugyanis elég idősek lennének ahhoz, hogy jogosulttá váljanak rá, belehalnak az öregségbe.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Jakab Péter a szócsatát követően saját Facebook oldalán szállt bele a miniszterelnökbe, ahol a következő sorokat címezte a Fidesz első emberének:

„Múlt héten megkérdeztem Orbánt, hogy halálra akarja-e dolgoztatni a magyart. Csak mert Orbán jobbkeze, Matolcsy szerint emelni kéne a nyugdíjkorhatárt. Döbrögi azt válaszolta, hogy én csak maradjak csendben, mert a Fidesz valójában csökkentette a nyugdíjkorhatárt. Kár, hogy ezt a férfiak fele egyáltalán nem tapasztalhatja meg, mert még nyugdíj előtt meghal. A többi meg nem hiszi el.

Én azt mondom, 40 év munka legyen elég. Rendvédelmiseknél kevesebb. Az a kormány, amelyik többet akar, valójában nem akar nyugdíjat fizetni. Takarékos nyugdíjaspolitika, csak piszok embertelen. Maradok a nép pártján” – olvasható a bejegyzésében.

blikk

ElőzőReagált a forint gyengülésére az MNB, meghozták a döntést – erősödött a Forint
KövetkezőMikor érhet véget a háború? Zelenszkij tanácsadója megjósolta
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza