15.2 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeSzabadidőBulvárExférje után sóvárog Keresztes Ildikó

Exférje után sóvárog Keresztes Ildikó

Meg­lepő ki­je­len­tést tett a dögös éne­kesnő, aki 25 évig élt együtt az Edda basszus­gi­tá­ro­sá­val, Klicska Lász­ló­val. Bár Il­dikó há­zas­sága végül zá­tonyra fu­tott, va­la­hol még min­dig bízik benne, hogy volt férje egy szép napon vissza­tér hozzá.

2015-10-11_073427

„Igazából ez a kapcsolat sosem ment tönkre. És még mindig nem tudom, mit hoz a holnap”

Ezekkel az őszinte mondatokkal váltott ki hatalmas megdöbbenést Keresztes Ildikó az ATV stúdiójában, amikor a csatorna A nő háromszor című műsorában vendégeskedett. Az ötvenen túl is csúcsformában lévő énekesnőt Ábel Anita kérdezte szerelmi életéről, és keserű válással végződő házasságáról is merészen faggatta az X-Faktor egykori mentorasszonyát.

Bár Keresztes mindig igyekszik a kemény és határozott nő benyomását kelteni, volt férjéről vallva mégis elérzékenyült. Nem csoda, hiszen 25 éven át szerette az Edda basszusgitárosát, Klicska Lászlót! Kapcsolatuk végül mégis zátonyra futott, és bár mindenki azt hitte, Ildikó már túllépett egykori kedvesén, ő a lelke mélyén továbbra is ragaszkodik a zenészhez, és nem tagadja, hogy  a múltban él.

„Anita, nem vagyok jósnő, de azért én azt gondolom, hogy 25 évet nem lehet kidobni a kukába sem részemről, sem a részéről”

vallotta be a valahol még mindig reménykedő énekesnő, aki ennek ellenére újabban igen gyakran látható félreérthető helyzetben, egy rejtélyes idegen társaságában.

Valószínűleg legbelül ő is tudja, nem sok esélye van exférje szívének visszaszerzésére, Klicska ugyanis már az eljegyzést tervezi új kedvesével, Bettyvel.

2015-10-11_073312

Válása után is exférjére vágyik Keresztes Ildikó (Fotó: RTL)

Forrás: Ripost

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem