24.5 C
Budapest
2024. április. 30. kedd
HomeÉletmódÉletmód hírekEl kell hagynia a lakást, már az utcai életre készül a fehérvári...

El kell hagynia a lakást, már az utcai életre készül a fehérvári 73 éves asszony

Székesfehérvár: Június 30-ig el kell hagynia 73 éves olvasónknak a bérelt lakást.

Azt mondja, ha nem sikerül valamilyen megoldást találnia, az utcán próbálja majd átvészelni a nyarat. A télre gondolni sem mer.

– Eddig ketten béreltük a Prohászka Ottokár utcai lakást: összesen százezer forintot fizetünk, a rám jutó ötvenezret még csak-csak kiköhögtem valahogy a 123 ezer forintos nyugdíjamból. De most rettentően elkeseredett vagyok, mert a főbérlő azt mondta, június 30-ig el kell hagynunk a lakást – panaszolta lapunknak B. Jánosné, aki megérti, hogy a tulajdonosnak más tervei vannak a lakással, ám ez az ő problémáját még nem oldja meg.

– Most elkezdtem a holmijaimat bedobozolni, kibérelek egy garázst, oda bepakolom a személyes dolgaimat, az emlékeimet, én meg kimegyek az utcára, ha már nincs más megoldás – tette hozzá nyugdíjas olvasónk, aki azt állítja, 2019-ben beadta a lakáskérelmét az önkormányzathoz, de nem tud arról, hogy lenne-e számára szabad lakás.

Információink szerint az önkormányzat az elmúlt három évben egy Mura utcai, illetve egy Köfém lakótelepi lakást is felajánlott olvasónk számára, de ezzel a lehetőséggel nem élt az idős hölgy. Úgy tudjuk, hogy a jövő pénteki közgyűlést megelőzően ülést tart az a szakbizottság, ahol több lakásigénylés esetében is döntést hoznak, s köztük van B. Jánosné kérelme is.

Mindenesetre, ha valaki egy szobával, vagy valamilyen más módon segíteni tudna, vagy szeretne az idős asszonynak, Székesfehérváron, keresse szerkesztőségünket!

feol

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work