Azt írják, a sofőr úgy járt el, ahogy kell.

A Facebookon tette valaki szóvá vizsgálatot követelve és egy fotót is mellékelve, hogy Budapesten a Bem rakparton egy mentőautó srégen parkolt, a bal hátsó kereke nem a járdán, hanem az úttesten állt.

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) ugyanott válaszolt: „Tapasztalt gépkocsivezető bajtársunk meghallgatására nem került sor, hiszen (mint az a melléken képen is jól látható) a parkolóhely szabályos használata nagyban megnehezítette volna több mentésre szolgáló eszköz hozzáférését (pl.: hordágy, hordszék, board teströgzítő), ez pedig a beteg mozgatását és elszállítását akadályozta volna. Digitálisan rögzített adataink alapján a mentőautó 36 percet várakozott a helyszínen, az ezzel okozott kellemetlenségek miatt szíves megértését kérjük!”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

infostart, facebook

Hirmagazin.eu

ElőzőA Kaukázusi Medvetalp veszélyes, olvasd el az anyuka írását, hogy gyermeke hogyan sérült meg tőle!
KövetkezőGyógynövények szembetegségekre: ezeket ajánlja a bükki füvesember
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza