image_2014-07-09-04-48-44_53bcc9acc3173.jpg

A TV2-höz igazolt ördög Nóra – 13 év után hagyta ott az RTL Klubot
Szerződést kötött a TV2 és ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, a nézők pedig ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának házigazdájaként a képernyőn.

átigazolt a TV2-höz ördög Nóra. A csatorna sajtóközleményben tudata a hírt. Vajon melyik show-műsorban tér vissza ősszel a szép műsorvezető?

"Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!" – nyilatkozta Nóra, akiről férje, Nánási Pál gyönyörű fotósorozatot készített. Itt látható a műsorvezető a szülés előtt, nagy pocakkal utoljára.

"Sok szeretettel üdvözöljük ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-s karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot" – mondta el György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

Kolosi Péter a comment:com kérdésére arról beszélt, nem tudott arról, hogy ördög Nóra a TV2-vel tárgyalna. Az RTL Klub programigazgatója a Blikknek a következőket nyilatkozta: ,,Igaz a hír, ördög Nóra valóban elhagyta az RTL Klubot, és a konkurenciához igazolt. Korábban közöltük vele, hogy a jövőben már nem számítunk rá szuperprodukciókban, s valószínűleg ez vezetett a lépéséhez. Pedig a státusza megmaradt nálunk, fizetést kapott, s odafigyeltünk rá, hogy a második gyermeke születéséhez közeledve is érezze, fontos nekünk. ő azonban nem maradt, váltott. Azt mindenesetre furcsállom, és megmosolyogtató, hogy a TV2-nél azt kommunikálják, hogy fiatalítanak műsorvezetői fronton, erre leszerződtetik a Liptai Claudia korosztályába tartozó hamarosan kétgyermekes ördög Nórát".

Forrás: Life, Fotó: Nánási Pál