15.2 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeSzabadidőBulvárIlyen volt valójában Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házassága

Ilyen volt valójában Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házassága

2013-ban mindenkit sokkolt a hír, hogy válik a színészházaspár. Bereczki most, kilenc évvel a történtek után avatta be a nyilvánosságot a részletekbe.

Tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság előtt Bereczki Zoltán, aki korábbi tapasztalatai miatt döntött így. Volt feleségével, Szinetár Dórával azonban nem csak a négy fal között élték a magánéletüket, gyakran szerepeltek a tévében és az újságok címlapjain, de amit „eladtak” a nyilvánosságnak, nem teljesen egyezett meg a valósággal. Ez lehetett az egyik ok, ami végül a válásukhoz vezetett.

„Óvom a magánéletem, mindenféle tapasztalati úton szerzett élmények okán. Félig tudatosan, félig pedig a pandémia okozta összezártság miatt. Azt beszéltük a feleségemmel, hogy nem akarunk elrejtőzni a világ elől, de megfelelő alkalom híján nem mutogatjuk magunkat a tévében vagy az újságokban” – kezdte a színész a Palikék Világa by Manna című műsorban, aki hozzátette, hogy annó Dórával igenis tudatosan vállalták a szerepléseket, jóllehet, azt nem tudták, mivel is jár majd pontosan.

„Ez egy nagy tévedés, hogy nem volt tudatos. Emlékszem a pillanatra, amikor bevonultunk egy kiadóhoz, és azt mondta a főszerkesztő, hogy ha ennek a beszélgetésnek pozitív kimenetele lesz, akkor a te életed meg fog változni. Én akkor úgy éreztem, hogy jó dolog lesz, hogy így történik majd. Az esküvőnk előtti utolsó pillanatok voltak, amikor kvázi eladtuk a fotóinkat. Előre vállaltuk a következményét, amit nyilván nem tudtunk” – mondta Bereczki, aki elárulta, hogy persze nem számoltak be minden apró magánéleti titkaikról, de amikről igen, azok azért szépen lettek eladva. 

„Ez a két vonal nem párhuzamosan ment, hanem egyre széjjelebb: az én valódi önmagam, meg amit te láttál a színpadon, az a boldog, önfeledt valaki, nem ugyanaz volt, s ez a párosunkra is igaz volt: ez a dolog feszült és feszült, aztán csak elpattant. Meg kellett találnom aztán a valódi önmagamat, mindenféle jellemfejlődésen mentem át a válás után” – mondta a színész, akit megviselt a válás.

 „Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után épeszű ember átmegy. A mélységeken, a talajfogáson, mindenen. Most érzem magam leginkább magammal azonosnak. Ránézek egy sok évvel ezelőtti fotóra, és látom, hogy én vagyok rajta, de nem emlékszem, nem ismerem fel” – magyarázta Bereczki.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: TV2

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem