Megpördült egy személyautó, majd két parkoló autónak ütközött Budapest X. kerületében, az Expo téren. A balesethez riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat, továbbá a mentők is kiérkeztek. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A Baleset-info információi szerint kedd délután egy BMW (valószínűleg a megengedett sebességet túllepve) haladt a X. kerületi Albertirsai úton a Kerepesi út felé. A Kincsem Park kijáratánál (állítólag) egy másik autó kanyarodott elé, ezért a sofőr elrántotta a kormányt.

received-4885520448202111-edit-11588105400314Parkoló autókat tarolt az ittas BMW /Fotó: baleset-info.hu

Ráhajtott a sávokat elválasztó betongömbökre, majd rögtön visszakormányzott, emiatt jobbra kisodródott, onnét megint visszarántotta balra a kormányt, aztán elvesztette az uralmát az autó felett, ami – a betongömböket széttörve – a szembejövő oldalra sodródott, majd a Docler irodaháza előtt parkoló Ford Focus bal hátuljának ütközött.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Ezután megpördült, a pörgés végén pedig nekivágódott két fának. De a BMW még itt sem állt meg, tovább pörgött, végül egy másik parkoló autónak, egy Toyota Priusnak csapódott. A sofőr használta a biztonsági övét, igy a légzsák kirobbant, ahogyan az utasánál is, ám mivel ő nem volt bekötve, ezért a feje a szélvédőnek csapódott.

Egyikük sem sérült meg súlyosan, így ki tudtak szállni az autóból, de a mentők mindkettejüket kórházba szállították. Mivel a sofőr szeszes italt is fogyasztott vezetés előtt, tőle vért is vettek a kórházban.

blikk

Hirmagazin.eu

ElőzőHa a kevesebb evés mellett is hízol, annak komoly egészségügyi okai vannak.. – itt a megoldás!
KövetkezőPutyin: Amennyiben a nyugati államok leállítják az olaj importját, úgy Oroszország elzárja a gázcsapot Európa felé..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza