A texasi kisfiú édesanyja, Kaitlin Burge 2019-ben osztott meg egy torokszorító képet, hogy bemutassa, milyen nagy hatással van az egész családra, ha egy gyerek rákos.

Futótűzként járta be a világot a rákbeteg kisfiú fotója - Így néz ki ma, miután meggyógyult

A képen az látható, amint Kaitlin fia, Beckett, aki akut lymphoblastos leukémiával küzdött, éppen a vécécsésze fölé hajol, nővére, Aubrey pedig szeretettel támogatja őt.

„Hányás két játék között. Néha arra ébred fel, hogy hánynia kell. A nővére ott áll mellette, és a hátát simogatja, miközben rosszul van” – írta akkor az édesanya. „13 kilóról 9-re fogyott. Ez a gyerekkori rák.”

Két évvel később a most 6 éves Beckett meggyógyult, augusztusban kapta meg az utolsó kezelését, de ő és Aubrey továbbra is nagyon közel állnak egymáshoz.

„Együtt járnak iskolába és haza. Annak ellenére, hogy mindkettőjüknek saját szobája van, együtt alszanak” – mesélte Kaitlin. „Elszakíthatatlan kötelék fűzi őket egymáshoz. Gyakran Aubrey az első, akihez odamegy, ha segítségre van szüksége. Én pedig úgy vagyok vele: Mi a csoda történik? Én is itt vagyok!”

Nemrég, amikor Beckettnek nehéz napja volt az iskolában, a tanára elvitte őt a nővéréhez.

ElőzőFigyelem! Oltási igazolvánnyá alakul a védettségi kártya
KövetkezőHalálos áldozatot követelt az autómentővel ütközés, teljes útzár
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza