A két baba szó szerint különböző napon, hónapban és évben született.

Az ikrek születésénél általában néhány perc az eltérés, de egy kaliforniai ikerpár esetében, akik 15 perc különbséggel születtek, ez a negyed óra mégis jelentősebb különbséget jelent. A történetüket az teszi egyedivé, hogy az egyikük még 2021-ben, a másik pedig már 2022-ben jött világra.

A greenfieldi Fatima Madrigal és Robert Trujillo pénteken, december 31-én, éjfél előtt 15 perccel köszönthette fiát, Alfredót. 15 perccel később, pontban éjfélkor, Alfredo húga, Aylin is megszületett. Aylin 2,6 kilóval született, míg a bátyja 2,7 kilóval.

Fotó: Natividad Medical Center/Facebook

Az ikrek esete meglehetősen ritkának számít, hiszen más napon, hónapban és évben születtek.

A Natividad Medical Center sajtóközleményében az újdonsült anyuka arról beszélt, mit gondol gyerekei egyedi születésnapjáról. „Szerintem őrületes, hogy ikrek, és mégsem egyezik a születésnapjuk. Meglepődtem, és boldog voltam, hogy Aylin pontban éjfélkor érkezett” – mondta.

„Határozottan ez volt pályafutásom egyik legemlékezetesebb szülése. Nagy öröm volt, hogy segíthettem ezeknek a kicsiknek 2021-ben és 2022-ben biztonságosan világra jönni. Milyen csodálatos kezdet ez az új évben” – nyilatkozta Dr. Ana Abril Arias, a Natividad Medical Group orvosa.

Ráadásul Aylin a környék első babája volt 2022-ben.

Fotó: Natividad Medical Center/Facebook

Alfredo és Aylin a legfiatalabbak öt testvér közül, mivel Madrigal és Trujillo már két lány és egy fiú szülei. Madrigal elmondta, hogy legidősebb fia nagyon örül, hogy kisöccse született, és a család többi tagja is izgatottan várta a kicsiket.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szerint az Egyesült Államokban évente 120 ezer iker születik. Bár ez a szám elég nagynak tűnhet, az ikerszülések az összes szülések alig 3%-át teszik ki.

Az ikreknek általában sok izgalmas történetük van, és ezek a testvérek ráadásul egyedi születésnapi történettel is büszkélkedhetnek majd.

filantropikum

Hirmagazin.eu

ElőzőMiért van annyi autoimmun beteg?
KövetkezőÚjabb negyvennyolcezer adag gyermekvakcina érkezett Magyarországra..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza