19.2 C
Budapest
2024. május. 3. péntek
HomeSzabadidőBulvárAlekosz váratlan újévi fogadalmakat tett... és beígért egy tévés drogbotrányt

Alekosz váratlan újévi fogadalmakat tett… és beígért egy tévés drogbotrányt

Alekosz számot vetett, majd két lehetőséget vázol fel annak kapcsán, hogy milyen lesz a következő éve: vagy elszabadul a benne élő fenevad, avagy családapa lesz.

Alekosz mérlegelte a 2021-es évét, sőt, már újévi fogadalmát is megtette. A botrányhős úgy érzi, antikrisztusi energiái vannak, hiszen továbbra sem sikerült párt találnia, így fenevadnak érzi magát. Sőt, kilátásba helyezte azt is, hogy a 2022-es évben hatalmas drogbotrányok látnak majd napvilágot hírességekről. Mindezt egy Facebook-posztban írta le:

  • 2021 – nem volt sikeres a számomra. Továbbra is a dagadtak, az öregek és a fogyatékosok akarnak. Antikrisztusi energiáim vannak, úgy érzem, én vagyok a fenevad.
  • Magyarország a külsőségek, a butaság, az amatőr prostituáltak hazája. Politikusparadicsom! Ebben az országban gyakorlatilag mindent is lehet. Pontosan ezért paradox a helyzetem.
  • Annyi biztos, hogy 2022-ben én senkire sem fogok ráírni, semmilyen kezdeményező nyitólépést nem teszek a nők felé. Nyitott leszek, közvetíteni is fogom, bátran rám lehet majd a nőknek írni.
  • Azt pedig senkise gondolja-higgye, hogy az álszent képmutató televíziós bemondók és bemondónők nem kokainoznak. Na, de ezt majd jövőre. Szuperlativuszok és a valóság.
  • 2022 – dönti el. A fenevad elszabadul, vagy pedig Nagy Alekosz családapa lesz. Mert írva vagyon. Visszatér az eb az ő okádékához. Péld. 26.11

– írta Alekosz.

https://www.facebook.com/nagyalekosz1978/posts/4810685715692603

Forrás, fotó: Blikk / Hirmagazin.eu

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work