Most Hamiltonék harca is másodlagos: hármas gyilkosság előzte meg a versenyt. A pályaigazgatónőt és szeretőjét, egy ügyvédnőt lelőtte a pályaigazgatónő férje, aki aztán öngyilkos lett.

Még több sporthír!

A Magyar Nagydíj után bő háromhetes nyári szünetre vonult a Forma–1 mezőnye, de a vasárnapi (15.00, tv: M4 Sport) Belga Nagydíjjal elkezdődött a világbajnoki versenyszezon második fele. Folytatódott tehát a címvédő (és 195 ponttal éllovas) Lewis Hamilton, valamint az utóbbi évek legveszélyesebb trónkövetelője, Max Verstappen (187 pont) izgalmas párharca. Spa-Francorchamps aszfaltcsíkjára azonban kivételesen nem csak a szokásos felhők és az Ardennek hegyvonulata vett árnyékot.

Két hete ugyanis mindmáig rejtélyes családi dráma – egyik – halálos áldozata lett a legendás pálya igazgatónője.

Nathalie Maillet-t és új szerelmét lelőtte a férje, majd ő is öngyilkos lett

Nathalie Maillet-t és új szerelmét lelőtte a férje, majd ő is öngyilkos lett
Fotó: Facebook/circuitspa

Még több sporthír!

Az 51 éves Nathalie Maillet-t ugyan augusztus 15-én lőtte agyon a férje az otthonukban, de a megrázó ügyben máig új és újabb részletek borzolják a kedélyeket. Egy biztos: a férj, Franz Dubois azóta is tisztázatlan körülmények között az asszonnyal együtt megölte a Maillet társaságában lévő brüsszeli ügyvédnőt, Ann Lawrence Durviaux-t is – mint kiderült, Nathalie szerelmét –, majd öngyilkos lett a fegyverrel.

A sajtó eleinte féltékenységi drámaként tálalta a történteket, de ez a forgatókönyv azóta megdőlt.

„Szakítottak, Nathalie elmondta a férjének, hogy beleszeretett Ann Lawrence-be. Folyamatban volt a válásuk, Franzon nem látszott harag, találkozott is velük. Szó sincs arról, hogy megcsalt férjként más karjaiban találta volna a feleségét”

– nyilatkozta a meggyilkolt ügyvédnő közeli ismerőse.

A legújabb infirmációk szerint sokkal inkább a válás anyagi részletein veszhettek össze a végzetes napon. Tanúk és a biztonsági kamerák felvételei bizonyítják: előzőleg mindhárman együtt vacsoráztak egy étteremben. A vagyonmegosztáson vitatkozva vesztették el az önuralmukat, majd fizettek, távoztak – és órákkal később mindhármukat holtan találták.

ripost

ElőzőGlobális minimumadó: 130 ország támogatja.. -videó
KövetkezőPofonegyszerű: Ezekkel a trükkökkel biztosan virágozni fognak a növényeid..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza