Ez a 30 perces méregtelenítő módszer nagyon egyszerű és bárki alkalmazhatja egy fárasztó, megterhelő, vagy egy betegségben eltöltött nap után.

Íme a módszer!

Este készítsünk 3-4 liter 40 fokos vizet, amibe tegyünk 1 pohár tengeri sót. A víz bokáig érjen, hogy a lábfejeket teljesen ellepje. A 3 hetes kúra alatt a víz színe folyamatosan változni fog, ami a szervezet megtisztulásának lesz az eredménye.

Melyik szín mit takar?

 

Citromsárga: vese- és húgyhólyagproblémák

Narancssárga: köszvény, reuma, ízületi bajok

Barna: máj problémák

Zöld: epe, szív és emésztőrendszeri probléma

Sötét színű víz: nehézfémek vannak a szervezetben, a cukorbetegség jele is lehet

Hogyan hat?

7-8 alkalmat követően érezhetően tisztulni kezd az anyagcserénk, a magas vérnyomás, az emésztőrendszeri gondok és a gyulladásos megbetegedések megszűnnek.

Próbáld ki Te is, mi is kipróbáljuk, és 3 hét múlva megírjuk, mit tapasztaltunk. Ahhoz a cikkünkhöz kommentben Te is írd meg, Te mit tapasztaltál!

Hirmagazin.eu

ElőzőTéli szalámi recept, házi módon, ahogy Gyuri bácsitól tanultuk..
KövetkezőA leander veszedelmes ellensége..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza