Debrecen — Nem hajtott a hírnévre az a titokzatos jótevő, aki kifizette egy mentőtiszt és gyermekei éttermi számláját, majd se szó, se beszéd, távozott a helyszínről.

Titokzatos jótevő fizette ki egy mentőtiszt és gyermekei ebédjét / Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre Titokzatos jótevő fizette ki egy mentőtiszt és gyermekei ebédjét / Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Az esetről maga az érintett mentő tett ki egy köszönetnyilvánító levelet a közösségi oldalán. Mint írta, a vendéglátóhelyen az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) címerét viselte a maszkján, ebből találhatta ki az idegen, hogy ott dolgozik.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

„Amikor fizetni akartam, már csak mi ültünk a teraszon. A pincér azt mondta, nem tartozom semmivel, mert egy korábban ott étkező vendég kifizette a számlánkat, mivel látta a maszkomon, hogy hol dolgozom. (…) Úgy jót tenni valakivel, hogy az nem is tudja, ki vagy. Semmi hősködés. (…) Soha nem tudom meg, ki az. Az egészet nem a népszerűségért, nem a hálámért tette, hanem mert ettől érzi jobban magát. Nem izgatja, hogy tudom-e, ki ő. Az érzésért tette” – fogalmazott a debreceni mentőtiszt.

Azt már mi tesszük hozzá: bárcsak több ilyen jótevő sétálna közöttünk.

blikk

Hirmagazin.eu

Előző18 fokkal és temérdek esővel fordulunk a hétvégére
KövetkezőTúlélte a bombázást és az államosítást is – 130 éves a Fővárosi Nagycirkusz – ritka régi képek, videó
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza