Vannak állatok, akik szép dallamokkal képesek elkápráztatni az embereket, elég csak a papagájokra gondolni. A nagymacskák viszont nem tartoznak ezek közé az állatok közé, egy orosz állatkertben azonban egy éneklő tigrist csodálhatnak meg a látogatók.

 

Vitas, a 10 hónapos szibériai tigris még kölyökként fejlesztette ki énektudását. A testvéreivel verekedett és fel akarta hívni anyjának a figyelmét – ami úgy tűnik, hogy elég jól sikerült neki.

Mindenki ezt olvassa most!

A látogatók legnagyobb örömére azóta is töretlenül gyakorol, és igazi sztárrá nőtte ki magát. Vannak olyanok, akik csak azért mennek el az állatkertbe, hogy Vitas-t láthassák és hallhassák.

Hónapokkal ezelőtt éppen verekedett a testvéreivel, és akkor kezdte el megmutatni, hogy mire is képes.

Mivel sok testvére van, az anyja, Bagira nem mindig tud vele foglalkozni, ezért így próbálja meg eléri azt, hogy vele is törődjön.

Ő is tudhatja, hogy bizony sok munkával jár a hang fejlesztése, ezért minden nap gyakorol.

Az állatkertben egyébként nemcsak azért örülnek Vitasnak, mert vonzza a látogatókat, hanem azért is, mert

felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a szibériai tigris veszélyeztetett faj. Oroszország északi részén például mindössze 600 példány él.

blikk

Hirmagazin.eu

ElőzőJön a tavasz: elődugta az orrát a süni a madármentőknél – videó
KövetkezőVíz alatti múzeum van a Földközi-tengeren: ilyeneket lehet látni..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza