Tóth Janka megpofozta Szendy Lillát az Exatlon Hungary-ben. Közben két Kihívó között szerelem kezd kialakulni.

A keddi adás után csak megpedzegettük azt, hogy Kővári Viktor beleszeret Buzás Dorottyába, a szerdai műsor után már egyértelmű, hogy a Kihívó gyengéd érzelmeket táplál Dóri iránt, de hogy mennyire kölcsönös az érzés, azt még egyelőre nem tudni. Mindenesetre szép pár lennének, és nagyon jól elbeszélgettek kettesben a nap végén.

Azonban a verseny szabályia tiltják, hogy intim kapcsolatot ápoljanak egymással a versenyzők, szóval az első randira mindenképpen csak az Exatlon után kerülhet sor.

A Bajnokok ismét megalázó vereséget szenvedtek a Kihívókkal szemben, és ez nem amiatt történt, mert a Bajnokok mínusz két ponttal indultak a Joker játékon, hiszen a Jutalom játékot úgy nyerték meg a KIhívók, hogy akkor ők indultak hátrányból.

Ezt a pirosak is látják, és éppen ezért nem is volt jó a hangulat este a Villában. Szendy Lillát viselte meg a legjobban a vereség, ő ugyanis egyetlen pontot sem tudott szerezni a csapatának, és elmondása szerint nem is érzi jól magát Dominikán. Tóth Janka próbált meg egy kis lelki erőt önteni belé, és egy kisebb pofont is adott csapattársának, hogy jobb belátásra bírja.

promotions