Az ír fapados pillanatok alatt lecsapott a sztorira, ami valószínűleg meg fogja határozni a következő napok magyar közéletét.

„Menekülnie kell Brüsszelből? 14,99 euróért van erre megoldásunk. Ebben az esetben azonban nem az ablak melletti helyeket javasoljuk!”

– írta Twitter-üzenetében a légitársaság, reagálva a keddi hírekre.

Szexpartizó EP-képviselő

Korábban írtunk róla, hogy a pénteken Brüsszelben a járványügyi intézkedéseket megsértése miatt lecsapott a rendőrség egy szexpartira, amelyen egy azóta lemondott EP-képviselő is jelen volt, sőt, meg is sérült, mert az ablakon és az ereszcsatornán keresztül szeretett volna elmenekülni a helyszínről.

Kedden aztán kiderült, hogy Szájer Józsefről, a Fidesz vasárnap lemondott európai parlamenti EP-képviselőjéről van szó.

A Szájer által „házibuliként” megnevezett esemény egyébként egy rendőrőrssel szemben elhelyezkedő bárban volt, így a hatóságoknak nem volt nehéz dolga a rajtaütés során.

(via)

Twitter/Ryanair

Hirmagazin.eu

ElőzőMegszólalt a magyar válogatott veresége után a szövetségi kapitány..
KövetkezőMegkésett búcsúlevelet írt Pelé Diego Maradonának..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza