Éjszakába nyúló egyeztetéseket folytattak a koronavírus-járvány kezelésének tapasztalatairól, erről számolt be a miniszterelnök Brüsszelben.

Nehéz időszak elébe nézünk, de a magyar egészségügy állja a sarat – írta péntek reggeli videója mellé Orbán Viktor. Az uniós tagországok állam-, illetve kormányfőinek csúcsértekezlete Brüsszelben zajlik.

A magyar kormányfő kifejtette: egész Európában nehéz a helyzet, még Németországban is többen halnak meg, mint Magyarországon.

A magyar egészségügy nemzetközi összehasonlításban is állja a sarat. Bízunk az orvosainkban, az ápolóinkban, a járványügyi szakembereinkben és bízunk a határvédelmet biztosító rendőreinkben is – hangsúlyozta.

„Miután a járvány felszálló ágban marad a következő hónapokban is, ezért nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk.

Közeledik a síszezon, de tegnap este részletesen megismerve az európai helyzetet, azt javaslom, hogy ne tervezzenek a síszezonban külföldi utazásokat” – üzente Orbán Viktor.

Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor
Facebook, infostart

ElőzőBelepisilt a zuhanyzóba. Ha megtudod, miért, te is így teszel!
KövetkezőBírósági tárgyalások a COVID járvány alatt
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza