Februárban még Vincze Balázzsal tárgyalt arról, hogy az UVSE vízilabda csapata élén vegye át tőle a stafétabotot.

Volt csapattársa elmondta, hogy a megbeszéltnél hónapokkal hamarabb át kellett vennie Benedek Tibor helyét.

Júliustól kellett volna átvennie Benedek Tibor munkáját Vincze Balázsnak, akit Benedek be is mutatott az UVSE játékosainak, edzőinek.

A karantén után, május elején azonban azonnali hatállyal munkába kellett állnia − derült ki a vlv.hu interjújából. 

Benedek Tibor állapota a karantén alatt fordult válságosra. FORRÁS: UVSE/FACEBOOK

Benedek Tibor mindent megtett, hogy egykori játékostársa tovább tudja vinni, amit ő elkezdett a klubnál, barátja pedig megbecsüli az örökségét.

Vincze Balázs viszi tovább Benedek Tibor örökségét. FORRÁS: MTI/CZEGLÉDI ZSOLT

„Nem az a feladat, hogy új Benedek Tibor legyek (…) én magam rakom magamra azt a terhet, hogy ha Tibor figyeli ezt a gárdát az égi tribünről, akkor érezhesse azt, hogy jó döntést hozott, amikor engem választott utódjául” – mondta Vincze Balázs a lapnak.

Benedek Tibort június 18-án legyőzte a betegség, 47 éves korában halt meg.

origo / Hirmagazin.eu

ElőzőA világ korallzátonyainak ötödén gyakorlatilag kihaltak a cápák
KövetkezőÉvszázadok óta fáj a törököknek a nándorfehérvári vereségük
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza