Ez a vírus más típusú felfogást kíván az emberek részéről is. A legtöbbet mi magunk tehetünk a járvány ellen. Fontos az egyéni felelősség.

Ez egy világjárvány, sem országhatárt, sem településhatárt nem ismer. A koronavírus más típusú felfogást kíván a magánemberek részéről is.

Ezért minden magyar embertől azt kérjük, hogy a saját életében is a felelősséget és elszántságot mutasson arra, hogy megakadályozza a vírus terjedését – hívta fel a figyelmet Kovács Zoltán, a kommunikációs akciócsoport vezetője az operatív törzs vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Az idősek a koronavírus-járvány legveszélyeztetettebb társadalmi csoportja, különösen akkor, ha más típusú betegségekkel is küzdenek. Az államtitkár arra kérte a lakosságot, hogy idős hozzátartozóik és barátaik esetében különös elővigyázatossággal tartsák be az egyébként javasolt védekezési és megelőzési előírásokat.

 

Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz!

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/felhivas-az-idosekhez-es-csaladtagjaikhoz

 

Felhívás a társasházakhoz, a lakóközösségekhez és minden időseket fogadó intézményhez

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/vigyazzunk-az-idosekre-felhivas-tarsashazakhoz-lakokozossegekhez-es-minden-idoseket-fogado

Kormányzati Tájékoztatási Központ, Hirmagazin.eu

ElőzőHa nem muszáj, ne keresse most fel orvosát! A közgyógyellátásban érintetteknek sem kell most az orvoshoz menni!
KövetkezőAz idősek a legveszélyeztetettebbek, lehetőleg maradjanak otthon! – videó
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza