A Bayern München óriásit, a Barcelona kicsit lépett a továbbjutás felé a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Mindkét hazai csapat győzelem nélkül maradt: Napoli–Barcelona 1-1, Chelsea–Bayern 0-3.

NAPOLI–BARCELONA 0-0: Kiegyenlített játékkal telt az első öt perc.

CHELSEA–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Kingsley Coman meglódult, de nem járt sikerrel a hazai védelemmel szemben.

CHELSEA–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Ha a számokból indulunk ki, nagy fölényben játszik a Bayern. Hatvannégy százalékban birtokolja a labdát. Kétszer annyi kapura menő lövése volt, mint a Chelsea-nek. Igaz, csak 3:1-re állnak ebben.

NAPOLI–BARCELONA 0-0: Többnyire a nápolyiak térfelén folyik a játék, eddig még nem akadt komoly gólhelyzet.

CHELSEA–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Frank Lampard az utóbbi hetekben Kepa helyett Willy Caballerót védeti. S jól teszi, mert a 38 éves argentin kapus kitűnően véd ma is.

NAPOLI–BARCELONA 1-0: Dries Mertens kiváló csavarással szerzett vezetést. Eddig ez nem volt benne a játékban. A belgánál immár senki sem szerzett több gólt a Napoli mezében. A társrekorder Hamsik, a harmadik Diego Maradona…

CHELSEA–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Gnabry előkészítése után Müller a kapunak háttal állva csúsztatott fejjel, a lécről kipattant a labda.

CHELSEA–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Marcos Alonso lövését Manuel Neuer vetődve védte.

CHELSEA–BAYERN MÜNCHEN 0-1: Vezet a Bayern! Az a futballista, aki ősszel Londonban négy gólt szerzett a Tottenham ellen, most a Stamford Bridge-en is nagyon fontos gólt lőtt. Serge Gnabry találatával vezet a Bayern.

CHELSEA–BAYERN MÜNCHEN 0-2: Megint Gnabry! Ebben a szezonban hat gólt szerzett eddig a Bajnokok Ligájában, mindegyiket Londonban.

NAPOLI–BARCELONA 1-1: Semedo passza után Antoine Griezmann kiegyenlített.

NAPOLI–BARCELONA 1-1: Lorenzo Insigne szép szóló után éáles szögből lőtt, Ter Stegen vetődve védett.

NAPOLI–BARCELONA 1-1: Callejón már csak Ter Stegennel állt szemben, de túl közel került a kapus, aki így hárítani tudott.

CHELSEA–BAYERN MÜNCHEN 0-3: Aligha nagy bátorság megjósolni, hogy a Bayerné lesz az egyik hely a negyeddöntőben. Robert Lewandowski immár tizenegy gólos a BL-idényben, ismét egyedül vezeti a góllövőlistát. Ez volt a Bayern 19. idegenbeli gólja az idényben, nincs másik csapat, amelyik tízig eljutott volna. Közeli a BL-rekord, amelyet a Real Madrid (2013–2014) és a Liverpool (2017–2018) tart, húsz góllal.

CHELSEA–BAYERN MÜNCHEN 0-3: Marcos Alonso piros lapott kapott, miután megütötte Lewandowskit. Sem cő, sem Jorginho se játszhat a visszavágón.

NAPOLI–BARCELONA 1-1: Kiállítás Nápolyban is, Arturo Vidal három másodpercen belül kapott két sárgát.

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek
infostart, Hirmagazin.eu

ElőzőSúlyosbodik a helyzet: a foci Eb-re is kihatással lehet a koronavírus (18+)
KövetkezőElőször találtak belélegezhető oxigént a Tejútrendszeren túl
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza