22.5 C
Budapest
2024. április. 30. kedd
HomeFőhírekIdőjárásFaggyal és hóval kezdi meg uralmát a December - ilyen időre számítsunk...

Faggyal és hóval kezdi meg uralmát a December – ilyen időre számítsunk a jövő héten

December első hete igazi télies időt hoz majd, és az éjszakai fagyok mellett országszerte havazás is várható a hét elején

tájékoztat a köpönyeg.hu

Hétfőn délutánig borús idő lesz, ami sok csapadékkal párosul ajd. Az északi országrészekben havazás, havas eső is lehet, míg az ország többi pontját eső várható. Megmaradó hóra csak a reggeli órákig lehet számítani, a hegységekben 5-15, síkvidéken 1-6 cm-es olvadozó, tapadó hóréteg alakulhat ki.

Kora délután a felhőzet csökkenni kezd, és a csapadék is megszűnik, az átlaghőmérséklet 0 és 5 fok között alakul nap közben.

Kedden, az olykor viharossá fokozódó ÉNy-i szél hatására tovább csökken a felhőzet és naposra fordul az idő. A reggeli órákban -2, délután +3°C körüli értékeket mérhetünk.

szerdai és csütörtöki napokon a gyenge felhőzet megmarad, de többnyire napos, hideg téli idő várható, reggel a hőmérséklet -10 és -2 fok között alakul, nap közben pedig 0 és +6 fok lesz.

Pénteken reggel ködös és párás lesz a levegő, nap közben pedig erős felhősödés várható. Gyenge szitáló eső helyenként előfordulhat, de jelentős csapadékra nem kell számítani. A hőmérséklet +4 és +6 fok között alakul.

blikk, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem