Idén, 2019 márciusában adták át az előzőleg a felújítási munkák miatt hosszú időn át lezárt északi 3-as metró pályaszakaszt, vagyis az Újpest és Lehel tér közötti részt.

Azonban úgy néz ki, máris javításokra van szükség, ennek megfelelően novemberben ismét változik a 3-as metró közlekedése.

A BKK tájékoztatása szerint változik a 3-as metró pótlása a november 9-i, 16-i és 23-i hétvégén szombat- vasárnaponként.

Ezeken a hétvégéken a teljes vonalon pótlóbuszok közlekednekmert a legutóbb felújított, Újpest-városközpont és Lehel tér közötti szakaszon garanciális javítási munkákat végeznek.

Az M3 jelzésű pótlóbuszok Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között, az M3A jelűek Kőbánya-Kispest és az Árpád híd között közlekednek, és a Ferenciek tere megállót nem érintik.

A BKK a pótlás idején a belváros megközelítésére az 5-ös, szentendrei HÉV-et, a 2-es metrót, a nagykörúti villamosokat javasolja.

MTI, Blikk

ElőzőMicsoda örömhír: 70 évesen újra apa lesz Richar Gere!
KövetkezőKarácsony Gergely a kormányülés után: amíg nincs CT, addig nincs szuperkórház és Atlétikai VB (PS-videó)
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza