Borzasztó tragédia történt Nyitrán, ahol a forró autóban megfulladt egy otthagyott 2 éves kislány.

A nyitrai rendőrségre szerdán 15 óra előtt érkezett a bejelentés, hogy a Janko Král utcában egy leparkolt autóban mozdulatlanul fekszik egy gyerek.

A mentők perceken belül kiérkeztek és kinyitották a Volkswagent, de a két éves Kristinkán már nem tudtak segíteni. Az orvosok szerint több órán át szenvedhetett mielőtt megfulladt.

hirmagazin_2015-07-23_063509

A rendőrségi szóvivő Božena Bruchterová rendőrségi szóvivő a történteket megerősítette, az előzetes információk szerint a kicsi megfulladhatott.

A TVnoviny úgy tudja a gyerek már reggeltől a kocsiban lehetett.

A Nový Čas információi szerint amikor a kislány édesanyja odaért az autóhoz a helyszínre érve összeesett.Boris Chmel mentőszolgálati szóvivő közölte, hogy a mentők ellátták az anyát.

A portál szerint egy szomszéd arról nyilatkozott, hogy látta, amint a kislány nagyapja kirohan a házból és azt kiabálja : én öltem meg”

A lap szerint a tragédia amiatt történt, hogy a nagyapa benne felejtette unokáját a kocsiban. A kicsit éppen bölcsődébe vitte volna, de megfeledkezett róla és bement dolgozni, a kislány pedig bezárta az autóba– írja a parameter.sk.

Forrás: parameter.sk