Rémálommá vált egy cirkuszi előadás Oroszországban, a karélai Olonyecben, amikor a medve hirtelen az idomárjára támadt.

A közönség, köztük sok gyerek, mindössze néhány méterre ült a medvétől, mindenféle biztonsági kerítés nélkül.

Az esetről az egyik néző készített videofelvételt. Ezen látható, hogy a medve egy talicskát tolt, és követte az idomárja utasításait, majd hirtelen rátámadt, és a földre teperte. Ekkor egy másik idomár megpróbálta lerúgni róla az állatot.

Eközben a közönség sikoltásait lehet hallani a felvételen, többen azonnal felálltak és mentették a gyereküket.

https://youtu.be/oaP0JxXPReQ

A nézőket semmilyen kerítés nem választotta el a medvétől, 

többen hangot is adtak felháborodásuknak – írja az Iz.ru.

„Először azt hittem, aranyos kis medvebocsok lesznek. Szinte sokkot kaptam, amikor megláttam, hogy egy ekkora medvét szerepeltetnek, és nem védik a közönséget biztonsági kerítéssel” – írta egy nő a videóhoz kommentelve.

origo, Hirmagazin.eu

ElőzőKiengedték a Viking kapitányát
Következő„Soha, egy napra sem feledtem őt” – 30 év után talált újra egymásra Tünde és István
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza