A Kárpát-medence térségében kedd estig folytatódik a fülledt, meleg időjárás, a többórás napsütés mellett szórványosan számíthatunk záporra, zivatarra.

A fátyol- és gomolyfelhők mellett kedden több napsütésben bízhatunk. Szórványosan – legkisebb eséllyel délkeleten – alakul ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadással kísérve. A délkeleti, keleti szél napközben helyenként megélénkül, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 28 és 35 fok között várható, az Alföldön lesz a legmelegebb.

Szerdán a hajnali párásság és a néhol kialakuló alacsonyszintű rétegfelhőzet feloszlását követően alapvetően napos idő lesz gomolyfelhőkkel. Néhol zápor, zivatar kialakulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad, de zivatarban átmeneti szélerősödés előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 35 fok között alakul.

infostart

ElőzőA libanoni elnök szerint hadüzenettel ér fel az izraeli légitámadás
KövetkezőEmberfeletti: Mányoki Attila átúszta mind a hét óceáni szorost
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza