A 75 kilogrammos Bereczki Dominik nyerte a román Anghel Cardos ellen szombat este az újpesti Madárfészek Ökölvívó Akadémián telt ház, 700 néző előtt megrendezett második Superfight Series Hungary elnevezésű muaythai és K-1 küzdősport gála főmérkőzését.

A magyar versenyző egyhangú pontozással bizonyult jobbnak Szatmárnémetiből érkezett ellenfelénél a 3×3 perces, K-1 szabályrendszer szerinti összecsapáson.

A szervezők tájékoztatása szerint az est másik kiemelkedő találkozóján a juniorként muaythai Európa-bajnok, 19 esztendős, 67 kilogrammos Szána Patrik 3×3 perces, nagy csatában ugyancsak egyhangú pontozásos győzelmet aratott az ukrán Andrij Illics ellen, aki a sportág legendás alakjának, Artur Kisenkónak a tanítványa.

A profi program egyetlen női összecsapásán K-1-ben az 54 kilós Furó Virág szintén pontozással bizonyult jobbnak az osztrák Melanie Djordjovicnál.

Az angol mintára megtartott gála hat amatőr és kilenc profi meccsből állt.

A rendezvény sztárvendége az ukrán Artur Kyshenko kick-box világbajnok volt. Profi harcosoknak szánt bemelegítéssel kezdte szombati szemináriumát, majd olyan technikákat mutatott a hazai thai boxosoknak, amikkel felülkerekedhetnek ellenfeleiken. Artur Kyshenko szemináriumára haladó harcosok, ifjú tehetségek és edzők jelentkeztek, akik számára nagy megtiszteltetés volt a világhírű sportolótól tanulni. Kyshenko a szeminárium résztvevői között az új bajnokokat is kereste – közölte az M1 Híradója.

m1

ElőzőTompánál három külföldi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére
KövetkezőMa van a pedagógusnap
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza