Harmincöt évnyi esélyt kapott

Tíz nőt ölt meg a floridai rém 1984-ben, most méreginjekcióval kivégezték.

A Robert Longra kiszabott halálbüntetést Florida állam rainfordi börtönében méreginjekcióval hajtották végre helyi idő szerint csütörtök este mindössze órákkal miután az amerikai legfelsőbb bíróság elutasította kegyelmi kérelmét.

A hatóságok szerint Long már az 1980-as évek elejétől fogva több tucat nőt erőszakolt meg Floridában és Kaliforniában. 1984-ben nyolc hónapon át tartotta rettegésben a floridai Tampa Bay térségét. Áldozatait elhurcolta, megerőszakolta és végül meggyilkolta.

Egyedül az akkor 17 éves Lisa Nolandot engedte el élve, aki később egyebek között személyleírással segített a hatóságoknak a férfi elfogásában.

Noland is jelen volt a kivégzésen.

Long volt a nyolcadik rab, akit az idén kivégeztek az Egyesült Államokban.

infostart

ElőzőMegvan az év fagylaltja – videó
Következő„Lezártnak tekintjük a kapcsolatunkat” – Kiderült: ez áll Gaál Noémi és Maloveczky Miklós szakítása mögött
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza