Tizenegy nappal ezelőtt veszett nyoma Pintér Gyulának, a maglódi vállalkozónak, aki luxusautók felújításával foglalkozott.

Az ötvenéves férfit elsőként eltűnt személyként kezdte keresni a rendőrség, később azonban emberrablásra kezdtek gyanakodni. Most újabb átminősítést kapott az ügy: „személyi szabadság meg­sértése” miatt folytatják a keresést a szakemberek.

A nyomozás megkezdése után pár nappal a vállalkozó Répa nevű kutyája előkerült Léva közelében, később a hatóságok a férfi eltűnt kocsiját is megtalálták a műhelye előtt leparkolva, ám az autó első kereke egy téglával volt kitámasztva. Legutóbb pedig – nyomok után kutatva – a rendőrség átkutatta Pintér Gyula maglódi házát és kertjét. 

A jelenlegi információk szerint a férfi gyömrői műhelyéből először a maglódi házába ment, majd ezt követően veszett nyoma.

A Bors információ szerint az eltűnt férfit a rendőrség most a mobiltelefonja bemérésének segítségével szeretnék megtalálni, valamint azt remélik, még több információhoz juthatnak az ügyről az eszköz segítségével.

„Kapcsolatainak feltérképezése mellett telefonjának cellainformációit elemzik ilyenkor. A mozgását így addig tudják követni, amíg a mobilját esetleg el nem vették tőle. A híváslistáját is meg lehet nézni, ami alapján ismét el lehet indulni, mert sok mindenről árulkodik, még akkor is, ha felkészült bűnözők állnak a háttérben” – mondta a lapnak egy szakértő.

A vizsgálatok során kizárták azt a lehetőséget, hogy pénz miatt rabolhatták el a vállalkozót, akinek olykor milliók is lapultak a zsebében. Ezt az opciót azért sem tartják lehetségesnek, mert már túl sok idő eltelt az eltűnése óta, ám senki nem jelentkezett váltságdíjért.

blikk

ElőzőFelfüggesztett börtönt kért az ügyész Berki Krisztiánra
KövetkezőLeonardo DiCaprio divatfotósnak állt csinos barátnője kedvéért
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza