Hétvégi időjárás-előrejelzés: hamarosan megérkezik a csapadék is.

Pénteken délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre nagyobb területen várható eső, zápor, néhol zivatar, de keletre csak késő délután, este érkezik meg a csapadék. A délkeleti szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 °C és 10 °C között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 16 °C és 22 °C között várható, de a tartósabban csapadékos nyugati tájakon csak 12 °C és 15 °C között valószínű.

Szombaton éjszaka a Dunántúlon, napközben keleten is felszakadozik a zárt felhőzet, majd gomolyfelhő-képződés mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Keleten a déli órákig több helyen várható eső, zápor, majd ott is már csak helyenként valószínű záporeső. A délies szél kezdetben néhol még erős lesz, majd mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 °C és 9 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 °C és 19 °C között alakul.

Vasárnap többnyire erősen vagy közepesen felhős időre számíthatunk, elszórtan várható zápor, nagyobb eséllyel délnyugaton. A keleti, északkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 °C és 9 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 °C és 21 °C között várható.

nyitókép: Kovács Karolina

femina

ElőzőFigyelmeztet a Telenor
KövetkezőAgyonverte mostohalányát, mert idegesítette az általa nézett rajzfilm
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza