24.5 C
Budapest
2024. április. 30. kedd
HomeFőhírekKülföldTöbb napon keresztül várt az anyja holtteste mellett a 3 éves kisfiú!

Több napon keresztül várt az anyja holtteste mellett a 3 éves kisfiú!

Lydia Macdonald testére szerda este bukkant rá a rendőrség perth-i otthonában. A skót nőt már keresték a hatóságok, miután rokonainak és barátainak feltűnt: napok óta nem látták. A lakásban a fiatal anya mellett megtalálták gyermekét, a hároméves Mason Martint is. Azt még nem tudni, hogy a piciben mekkora nyomot hagyott az, hogy több napig össze volt zárva anyja holttestével…

2015-07-12_064431

Lydia Macdonald hirtelen halálának oka jelenleg még nem ismert, az azonban biztos, hogy a gyermeknek több napon keresztül kellett magáról gondoskodnia. A lány apja szerint súlyos asztmája volt, ez vihette el. A pici Mason árva lett: édesapja 2012-ben hunyt el, 26 évesen. A rendőrség a férfi halálaként a heroin és a diazepám hatásait említette meg. A nőről szóló jelentésben jelenleg ez szerepel a halál okaként: megmagyarázatlan – írja a brit Mirror.

A pici nagyszülei – és legközelebbi rokonai – vannak most Mason mellett. “Ott voltunk a kórházban az első pillanattól kezdve. Elmondtuk neki, mi történt az édesanyjával, de nem tudjuk, mennyit értett meg belőle. Innentől mi gondoskodunk majd róla.”

“Lydia vicces és törődő nő volt, aki bármit képes volt megtenni bárkiért. Imádta Masont és csodálatos anyuka volt. Minden, amit tett, a fiáért tette” – mesélte Lydia gyászoló édesanyja az elhunyt nőről, aki magát a Facebookon is mint főállású anyukát jellemezte.

Lydia Macdonald halálának ügyében a nyomozás folytatódik, boncolására pénteken kerül sor.

Forrás: PinkPencil

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem