Országos előrejelzés: hétfő estig

Változó mennyiségű és vastagságú felhő lesz felettünk, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de az északkeleti országrészben borult területek is előfordulhatnak.

Számottevő csapadék nem valószínű.

Az északnyugati, északi szelet a Dunántúlon és középen erős, néhol viharos lökések kísérik, majd késő délutántól mérséklődik a légmozgás.

A hőmérséklet délután 3 és 8 fok között valószínű, északnyugaton lesz hidegebb az idő. Késő estére általában -2 és +4 fok közé hűl le a levegő.

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2019.02.04. hétfő éjfélig

Az ország döntő részén (> 70-80%) kritériumok szerint veszélyes időjárási jelenség nem valószínű.

Hétfő délelőttig az északnyugatira forduló szelet a Dunántúl északi felén kísérhetik néhol viharos (~ 65 km/h, hegyek > 75 km/h is) lökések.

Az ország északnyugati harmadán – a csapadék megszűnése előtt – az esőt, havas eső, hó válthatja fel, de síkvidéken számottevő (> 1, 2 cm) megmaradó hó nem valószínű.

A magasabban fekvő helyeken lehet 1, 2 cm-t meghaladó hóréteg.

2019.02.03. 22:50 Országos Meteorológiai Szolgálat

Kép: Bikk

Forrás: met.hu

ElőzőRagadozó: órákig tartott a rémuralma a járókelőket levadászó vadállatnak
KövetkezőElsüllyedt egy migránsokat csempésző hajó, 28-an meghaltak
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza