„Skalpot gyűjt, mint egy indián”

Amióta világ a világ a férfiak mindig is szerettek hódításaikkal dicsekedni. Van, aki a minőségre megy, van, aki viszont szigorúan a menniyseéget tűzte ki maga elé célul. Most beleástuk magunkat a hódításokba és összegyűjtöttük, kik a világ jelenleg is élő legnagyobb Casanovái, akiknek listáján nem ritka a több ezer skalp.

Casanova hódítésait számtalan filmben feldolgoták már

Warren Beatty – A legendás színésznek saját bevallása szerint 12,775 nővel volt afférja. Szüzességét 20 éves korában vesztette el, majd – sajáát bevallása szerint – naponta egy nővel volt dolga.

telegrafi.com

Jack Nicholson – A Hollywoodi legenda listája igen karcsú, „csupán” 2000 nővel került intim viszonyba. „A fenébe is, nem számolom” – mondta egy interjúban a 81 éves színész, aki csak egyszer nősült, de öt gyereke van 3 nőtől.

jacarandafm

Russell Brand – A komikus, aki már boldog családapa, korábban elképesztő ütemben falta a nőket, havi 90 randija volt. Sőt, csak azért fizetett egy csapatot, hogy nőket kerítsenek neki. Brand egy évig Katy Perry férje volt, de 2010-ben elváltak.

femface

Salamon király – A Biblia szerint az uralkodünak 700 felesége és emellé még 300 ágyasa volt.

law.com

Julio Iglesias – A sármos latin énekes, aki nem mellesleg Enrique Iglesias aoukája, a források szerint mintegy 3000 nővel bújt ágyba. „Ez talán csak 1976-ig volt így” – mesélte egy interjúban, ami azt jelenti, hogy azóta tovább bővült a lista.

maxim

Gene Simmons – A KISS zenekar énekese 2009-ben bevallotta, hogy addig élete során 4600 nőt csábított el. A szóbeszd szerint mindegyik hódításáról fotót is készített, amit egy albumban őröz. Egy évvel később már 5000 fősre bővült a lista. Sűrű év lehetett.

BBC

Fidel Castro – Az abszolút csúcstartó. A diktátor uralma alatt kelt szárnyra a pletyka, hogy 40 éves regnálása alatt 35.000 nővel bújt ágyba. Elképesztő szám, de ki meri megkérdőjelezni?

Forrás: femface.hu

ElőzőA méhek két csodafegyvere: a méhpempő és a propolisz.. Oszd meg!
KövetkezőGólyahír: megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza