A svédek jöttek rá a történelem egyik legnagyobb rejtélyére: arra, hogy hogyan eshetett teherbe Szűz Mária. A megfejtést karácsony alkalmából pedig meg is osztották a nagyvilággal, – írja a 888.hu.

A rendkívül bizarr felvetés szerint Jézusnak és Szűz Máriának is megkérdőjelezhető a neme. Minderre pedig a svéd állami televízió ügyeletes nyomozói találtak bizonyítékot.

A svéd balliberális csatorna munkatársai a keresztény hitet egyszerűen kidobták az ablakon és egy igazán modern, a gender ideológiájához méltó teóriával álltak elő.

A jelenség, amivel az esetet magyarázták, az úgynevezett partenogenezis, melynek lényege, hogy az embrió megtermékenyítés nélküli petesejtből fejlődik ki. Mindez általában a halak, békák és algák esetében jellemző, nem pedig az embereknél.

A nyomozásban felmerült a lehetőség, miszerint Jézus vagy Szent Mária lehet, hogy transzszexuális volt.

Mindez azért lehetséges a svéd csatorna “kutatói” szerint, mert a partenogenezis esetén az utód minden esetben egyező nemű lesz az anyával.

Persze itt még nem áll meg a dilivonat!

A teória kitalálói szerint előfordulhat, hogy mégis hihetünk a keresztényeknek, és Jézus valóban férfi volt, de akkor viszont az a helyzet áll fenn, hogy Szűz Mária volt ellenkező nemű.

Forrás: vilagfigyelo.com

ElőzőAggasztó események zajlottak a világgazdaságban az idei évben
KövetkezőKiderült, ki a szikszói kettősgyilkos, ki ölte meg a soroksári futónőt és a 17 éves rezi lányt
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza