Orvosai tiltása ellenére is fellép a Csak show és más semmi pénteki adásában Vastsag Csaba.

A TV2-n látható Csak show és más semmi versenyzője az egyik próbán egy emelés közben hirtelen összegörnyedt, képtelen volt felegyenesedni. Azóta kiderült, nagyobb a baj, mint először gondolta. „Egy hatalmas reccsenést hallottam, belenyilallt a fájdalom a hátamba. Szerettem volna folytatni a próbát, de egy idő után már járni is alig tudtam, végül a kocsiból is alig tudtam kiszállni” – idézte fel a Blikknek a történteket Vastag Csaba.

„Egy kifejezetten gerincsérülésekkel foglalkozó szakemberhez mentem el, aki közölte, ez csak a jéghegy csúcsa. Az elmúlt hetekben annyira megterheltem a hátam, hogy a szervezetem már csak így tudott jelezni, hogy pihenjek” – mesélte az énekes, akinek úgynevezett funkcionális blokk alakult ki a csigolyáinál, ami azt jelenti, hogy az egyik a másikhoz képest elcsavarodott, az izomzat bekeményedett, ami komoly fájdalmakkal és hosszú hetekig tartó felépüléssel jár. Ráadásul orvosa azonnal letiltotta a további emelgetésekről.

„Pihennem kellene, de muszáj készülni a műsorra, ráadásul a produkció egyik fontos eleme, hogy megemelem és megfordítom Eke Angélát. Annyiban maradtunk,nem gyakoroljuk ezt a mozdulatot,csak az élő adásban próbálom újra megcsinálni. Hogy akkor mi lesz, nem tudom” – tette hozzá.

Forrás: Origo, Blikk

ElőzőMindenki megnyugodhat: lesz Reszkessetek, betörők karácsonykor!
Következő„Nem keresek több együttérzést” – átvették a Nobel-békedíjat
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza