Megölt egy 34 éves bicikliző férfit egy kóbor golyó az Alpokban, Montriondnál, közel a svájci határhoz.

A brit férfi egy népszerű hegyi pálya mentén biciklizett, amikor egy 22 éves férfi vadászat közben véletlenül eltalálta.

A biciklis a helyszínen meghalt, a vadászt kórházba vitték, mert sokkot kapott.

Úgy tudni, az áldozat egy helyi étterem tulajdonosa volt Les Gets településen.

Szemtanúk szerint a férfi a sűrű erdőben biciklizett, de világoskék ruhát viselt, ami könnyen láthatóvá tette.

Az elmúlt három évben több mint 20 ember halt meg vadászati balesetekben Franciaországban.

A helyiek egy Facebook-csoportot is létrehoztak, hogy kitalálják, hogyan lehetne megelőzni az ilyen baleseteket – írja a BBC.

Többen is a vadászat betiltását követelik, míg mások szerint a vadászat egy hagyomány, és csak biztonsági intézkedéseket kellene hozni, például bizonyos napokra korlátozni a vadászatot.

Forrás: origo.hu

ElőzőFigyelmeztet a közegészségügyi intézet
KövetkezőVisszatérhet a Jurassic Park klasszikus szereplőgárdája?
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza