Ha már az is sokkol, hogy valaki nemet vált, ennek a fiúnak a különös hóbortja végképp kiveri a biztosítékot. Vinny Ohh ugyanis már 17 éves kora óta szeretne eunuch földönkívüli lenni, 5 év alatt pedig már 110 műtéten van túl, de még közel sem érte el a célját.

A 22 éves sminkmester eddig 14 millió forintot költött plasztikai műtétekre, de úgy véli majdnem 50 millió lesz az az összeg, mire eléri a megálmodott külsejét. Amíg más kerüli a baleseteket, ódzkodik az orvosoktól és a műtétektől, addig ő örömmel fekszik kés alá, 110 beavatkozáson van túl, de még közel sem látja a beavatkozások végét.

17 évesen jött rá, hogy lényegében egyik nemhez sem vonzódik, nem elégedett a külsejével, és inkább földönkívüli szeretne lenni, mintsem egy hétköznapi ember. Előbb az ajkait töltette fel, aztán az orrát szabták meg, és végül az arccsontját alakították kissé alienesre.

 

A foglalkozását tekintve sminkmester Vinny a műtétek mellett minden nap valami egyedi festést varázsol magára, hatalmas kontaktlencséket hord és akkora körmöket, amit egy playboy nyuszi is megirigyelne.

Mivel nem foglalkoztatja a nemiség, a mellbimbóját és a nemi szervét is szeretné műtéti úton eltávolítani. Szerinte sokkal fontosabb az, hogy valaki jól érezze magát a bőrében, és nem másnak, hanem mindenki magának próbálna megfelelni.

A bizarr külsejével azt is szeretné elérni, hogy az emberek kicsit másként nézzenek az élő babákra, és azokra, akik az elfogadott normák helyett extrémebb külsővel próbálnak létezni.

Ilyen volt:

Ilyen lett:

Forrás: bamulatos.com

 

ElőzőBemutatták a világ első Thunderbolt 3 QLED ívelt monitorát
KövetkezőÍgy lett 14-szer is telitalálata a lottón egy férfinek
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza